Ko ima hudič mlade...

16. 2. 2020 ob 17:00

@KK Starše Čiro

Ekipa1234T
KK Starše Čiro1415132264
KK Ruše226251972

Statistika

Poročilo

KO IMA HUDIČ MLADE,…..

Že lani smo sezono začeli zelo slabo, potem prišli v neko serijo zmag in začeli celo razmišljat o F4. V trenutku, ko smo omenili F4, je šlo vse strmo navzdol. Letos smo po prav tako slabem začetku zdaj 2 tekmi zapored zmagali. Pred to tekmo smo se pazili, da ne bi omenjali F4, ker to prinaša nesrečo. Pa ni pomagalo.

Je pa bila ta tekma z Rušami pomembna v boju za obstanek ali pa vsaj izogib direktnemu izpadu. Če nam uspe izpast iz prve lige, bomo verjetno prva ekipa v zgodovini, ki bo 2x zapored izpadla iz PARKL lige.

V tej sezoni tekme običajno začenjamo dobro. To tekmo v nedeljo pa… nedeljsko. Same slabe odločitve v napadu, nula borbenosti v obrambi in brez skoka. Zraven tega pa še z obilico zgrešenih zicerjev in prostih metov, v čemer je prednjačil edini prvak v naših vrstah. Dover je grešil, kot da si še ni opomogel od fockanja, ki ga je prejel prejšnjo tekmo. Zicere, proste mete, ni da ni. Pa je vseeno prilezel do 23 točk. Samo tako veliki igralci so lahko tudi na slab dan učinkoviti

Druga četrtina pa čisto nasprotje prve! Vsaj, kar se obrambe tiče. Igrali smo agresivno, organizirano, pametno, komunicirali med sabo kot še nikoli in Ruše niso dale koša skoraj celo četrtino. Napadalno smo ostali nekje na nivoju prve četrtine, brez pravih idej.

V drugem polčasi je sledilo dobrih nekaj minut Ruš, potem še naših nekaj približno dobrih minut in v končnico smo prišli z nekaj točkami zaostanka. Potem pa je sledil sicer primeren dogovor na klopi, ampak za izvedbo dobimo 0. Probajmo hitro zaključevat, po možnosti s trojko, ampak ne za vsako ceno. In kaj mi naredimo? Mečemo posiljene trojke, enih 5 napadov smo imeli na voljo. Zadeli pa smo… drumroll… nobene. Rušanari so še grešili proste mete in nam ponujali možnost, da se čisto približamo, ampak ni šlo.

Pohvaliti moram navijače obeh ekip, ki so do skoraj do zadnjega kotička napolnili dvorano in z navijanjem v zadnji četrtini ustvarili lepo vzdušje. Posebna zahvala gre Tinetu, ki je z gajbo in berglami za ekipo prišepal iz Brezja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja