Manjka... vsega...

6. 12. 2019 ob 20:20

@KK Starše

Ekipa1234T
KK Starše1912141257
MB Vikingi1715172069

Statistika

Poročilo

MANJKA… VSEGA…

Pa smo tam. Tam, ko iščeš in razmišljaš, kaj je šlo narobe oz. kaj gre narobe v začetku letošnje sezone… Ko po teh začetih rezultatih sploh ne veš kaj bi napisal o tekmi, ker tekma ni bila za oko…  Ekipa se ni celotna menjala tako da je nek temelj še vedno ostal enak. Dobili smo tudi dostojne okrepitve za tiste, ki so odšli. Vzdušje v ekipi je še vedno sproščeno, prijateljsko, takšno kot lani. Pa vseeno se nekak ne moremo zbrat in najt tisti “nekaj”…

Začetek tekme, v skoku Kac (letos pri Vikingih) še kr 100% (vsaj v dvorani v Staršah). Prvih par napadov gre mimo, nato David zadene 3ko. pri gostih Smaka že takoj na začetku pokaže pravi obraz. Bilič J. pri nas potegne voz naprej. Dejstvo pa je, da ni bila nobena ekipa še prav segreta in da igra še ni zgledala ok. Kljub vsem napakam že v prvi četrtini, smo bli za en koš spredaj. (19:17)

V drugi že prvi padec v igri, čeprav je v tej pri nas izstopil Husić, pri gostih pa še vedno Smaka, tokrat tudi s pomočjo s strani Brodnjaka. Začne se opažat trend, da mi nikakor ne dobimo skoka, gostje pa skoraj vse. Kljub temu, da imamo skoraj cel čas v povprečju višjo peterko, so skoki na strani gostov. Na koncu so v rahli prednosti gostje. (12:15)(31:32)

V tretji poskusimo stopit na plin. Na trenutke se vmes celo uspemo malo prebit v vodstvo, ampak ne za dolgo. Gostje majo svoje načrte in kar hitro te naše poskuse ustavijo. Padeta vmes tudi dve nešportni napaki, čeprav ni blo glih čisto za nešportne ampak ok, sodniki vedo kaj počnejo. Kljub vsemu smo še vedno blizu in “šlatamo” zmago. (14:17)

V zadnji pa razpad sistema. Predvsem po našem hitenju in poskusih, da bi čimprej ujeli, prehiteli in dosegli zmago. Mogoče vse preveč na silo, Husić vmes dobi že cca 7:30 do konca 5. osebno, grešimo zicerje, skoke majo še vedno Vikingi prek,… V glavnem vsi poskusi padejo in gostje v miru pripeljejo tekmo do končne zmage.(12:20)(57:69)

Na koncu sta pri nas bila najučinkovitejša Drame in Husić, pri gostih pa Smaka in Brodnjak. Nam manjka vsega po malem…

Gostom čestitke za zmago, za fer, pošteno in borbeno tekmo, brez drame in kreganja. Nam pa ne ostane druga kot da iščemo in lovimo zmago še naprej. Pol bo verjetno lažje…

Over&out

WaterShek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja