“Kosa penzija” odcital lekcijo ruskim medvedkom

4. 12. 2019 ob 21:15

@Rams

Ekipa1234T
Rams2421201479
KK Ruše191626970

Statistika

Poročilo

“Kosa penzija” odcital lekcijo ruskim medvedkom

V sredo se je na klasicno pozen termin odigrala tekma med dvema zelo raznolikima ekipama. Na eni strani razigrani, fizicno dobro pripravljeni ruski medvedki, na drugi strani motivirana, izkusena in kar se da vesela ekipa Rams.

Ze pred pricetkom tekme je bilo videti, da se ekipi med seboj dobro poznata, lahko bi rekli, da je kar vecina igralcev Ramsa v svoji karieri ze igrala za Ruse. Sproscen pogovor med stebrom obrambe Rus Domnom Plohlom (a.k.a. Rakocevic) in samooklicanim kandidatom za MVP-ja Lejonom Mihelicem je nakazal, da med ekipama vecjih takticnih skrivnosti ni.

Takoj na zacetku se je videlo, da pri Rusah ni najbolje razpolozen njihov prvi center Blaz Berglez, ki je na prejsnjih tekmah s svojimi nenavadnimi potezami tako v obrambi kot v napadu (back spin shoot) povzrocal ne malo preglavic nasprotnim ekipam. V domaci ekipi pa je to s pridom izkoristil Jure Kosi (kosa penzija), ki je po dolgem casu zadeval iz vseh mogocih polozajev in s 17 tockami zajetno pripomogel k zmagi Ramsa. Moramo pa izpostaviti tudi prvega strelca tekme Nejca Petka, ki je za goste prispeval 20 tock.

Skozi celotno srecanje je bila v prednosti domaca ekipa toda ruski medvedi so potrpezljivo cakali na priloznost za preobrat, ki so mu bili zelo blizu po zadeti trojki v zadnji sekundi tretje cetrtine in zaostanek zmanjsali na vsega 4 tocke. Toda Rams je v zadnjem delu vse zopet postavil na svoje mesto, tekmo mirno pripeljal do konca in vpisal se 4. zaporedno zmago.

Vse to skupaj je spremljalo koretno sojenje in dobro delo zapisnikarske mize.

P.S. Na tribuni je bilo ponovno videti veliko igralcev Adecca z njihovim vodjo na celu. Le kaj to pomeni? 😉

Lp RAMS.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja