Vikingi: ICOS

16. 11. 2019 ob 17:00

@MB Vikingi

Ekipa1234T
MB Vikingi121792159
ICOS2213132274

Statistika

Poročilo

V soboto, 16. novembra 2019, smo Vikingi odprli novo sezono in sicer proti prenovljeni ekipi Adecco 2, tako zvanim ICOS-om.

Vikingi smo se med premorom okrepili s parimi novimi in starimi znanci PARKL lige. Vikinški dres sta tako oblekla Mitja Kac in Žak Krebs. Po parih letih se nam je vrnil tudi naš Aco, dodali pa smo tudi malo ”harlema” z Gwashavanhu Martinom. Smaka je letos nazaj s srcem in telesom, ostali so tudi Marguč, Brodnjak, Šabotić, Kikl, Polšak, Cverle, Fingušt in Perko. Semirja smo pa prepričali, da bo naš trener, ker 15 Vikingov brez krmarja je recept za katastrofo. Ekipa je dobila tudi strokovni štab v katerem bosta naloge izpolnjevala dva borca iz preteklih let Repina in Kavčič. Repina je predvsem zadolžen za prehrano po treningu in na druženjih, da kdo ne poje preveč mastnega in spije preveč sladkega… Novo je tudi, da smo v naprej plačali celotno prijavnino, plačali zapisnikarsko mizo do konca leta in tudi Drugo za vsa gostovanja imamo rezervirano :D. Aja, pa vsak ma svoj dres, torej brata od Kikla in Šabotića sta se upokojila.

No, zdaj pa končno na tekmo. Žal nam je na prvi tekmi manjkalo kar nekaj igralcev in sicer eni zaradi martinovega, drugi zaradi službe, tretji zaradi intervjuja za službo v Frankfurtu, četrti zaradi opere in peti zaradi druge službe. Šli smo po premisi, ko nas je manj smo Vikingi itak močnejši!

V soboto žal ni bili tako in sicer so Ico in Icosi dosti bolje tekmo odprli zadeli kar nekaj metov preko roke in ob izteku igralnega časa. Razlika je ves čas značali okoli 10 točk kar pomeni, da smo Vikinge neuspešno lovili, kar je na koncu pripeljalo do zmage Icosov.

Za izpostaviti je, da smo Vikingi grozno metali proste mete ter ”zicerje” in da se je pokazalo pravilo bivšega, ker nam je Nula dal par lepih in odločilnih košev. V statistiki se je tudi pokazalo, da je sicer na parketu manj viden Aljoša pridno zbral 18 točk.

Po tekmi smo na rezervacijo Nove KBM skupaj dali mize Vikingi, Adecco in Icosi ter še nekaj uric in pivic razglabljali o tem kako rešiti (košarkarski) svet. Vikingi se na domač parket vračamo, 30. 11. 2019 in sicer izjemoma ob 17.00 uri. Se vidimo na Drugi!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja