Ptujska Gora previsoka za Dornavo

31. 1. 2020 ob 18:30

@KK Dornava

Ekipa1234T
KK Dornava923182070
ŠD Ptujska Gora31183224105

Statistika

Poročilo

PTUJSKA GORA PREVISOKA ZA DORNAVO

OŠ DORNAVA
31.1.2020 OB 18.30 H
SODNIKA: ŠKET,ŠABOTIČ

Dornava - meritveŠe povratna tekma 2. lige Parkl med Dornavo in Ptujsko Goro se je začela z nekaj minutno zamudo saj smo ugotovili ,da so koši na obeh strani prenizko.

Ekipa Ptujske Gore je prišla na tekmo v popolni postavi, na domači strani nas je bilo samo 8. Prvi skok na tekmi je dobila Ptujska Gora in tekma se je začela. Slab začetek domače ekipe in veliko zgrešenih metov je dalo vodo na mlin gostujoči ekipi, ki je to z pridom izkoristila tako, da je razlika naraščala iz minute v minuto  (9:31). V drugo četrtino smo krenili z željo po boljši igri v napadu in obrambi kar nam je delo tudi uspevalo in tekma je bila bolj izenačena (18:32). Sledil je polčas na katerega smo šli z zaostankom -17. V tretji četrtini smo spet naredil mnogo napak pri podajah, izgubljenih žogah kar so gostujoči igralci  max izkoristili z protinapadi, uspešnimi meti izza črte za 3,pol distance in igro pod košem-domači smo imeli tudi težave z osebnimi napakami. Zadnja četrtina je bila tako le še formalnost, da se tekma zaključi. Žal nam letos ne gre in ne gre. Verjetno je razlog tega ,da žal na nobene tekmi nismo bili res čisto kompletni (Borut,Pero, Čoh). Ekipi Ptujske Gore čestitamo za zasluženo zmago in športno igro. Še pohvala obema sodnikoma. To je bila tudi zadnja naša domača tekma v letošnji sezoni. Čakajo nas še tri zanimiva gostovanja.

Pa še najboljši strelci pri domačih (deklica za vse) Stanislav Ciglar z 19, Komloš z 18,Blažič in Bender z 11 (3 trojke-verjetno tekma kariere).Pri gostih bilo jih je ko RUSOV-a najbolj so se izkazali konstantno dobro Sledič z 21 in Kamenšek z 15, Avguštin p. 14.

Tokrat prvič za vas T.B.

1 odziv

  1. Tadej Blažič pravi:

    če pa kaj pa fotka zmaga

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja