Podčetrtek do zmage

28. 1. 2020 ob 20:30

@KK Podčetrtek

Ekipa1234T
KK Podčetrtek251325972
KK Ptuj mladi147111345

Statistika

Poročilo

Ptujska ekipa mladih košarkarjev je že med zagrevanjem pokazala, da mislijo resno, so motivirani in vidi se da uživajo v košarki. Domačini pa tudi, danes prvič v popolni zasedbi, poripravljeni na  resno igro in z mislijo na novo zmago.

Vloga favorita v tej tekmi je seveda v popolnosti pripisana domačinom  in to se je v prvem delu prve četrtine poznalo na igri. Ptujčani so z borbeno igro povedli, domačini pa z nervoznim začetkom zgrešili nekaj metov. Gostje so hitro dosegli 14 točk, nato pa obstali in od sredine prve četrtine do nekaj minut pred koncem druge niso dosegli niti točke. Tako dolg post doseženih košev gostov je posledica dobre conske obrambe domačinov. Ob stalnih menjavah posledica “dolge klopi” so domačini z lahkoto držali in celo diktirali ritem v borbi s povprečno precej mlajšimi nasprotnik

V drugem polčasu je kljub dobri igri gostov in nekaj zadetim metom z razdalje razlika še naprej rasla. Ritem igre je sicer v zadnji četrtini nekiliko padel, rezultatsko pa so jo gostje celo dobili.

Domačini so še sestič zapored zmagali in se resno spogledujejo s prvim mestom v drugi Parkl ligi že v prvem letu nastopanja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja