Napeto samo na koncu

17. 1. 2020 ob 18:30

@KK Dornava

Ekipa1234T
KK Dornava1122192173
KK Podčetrtek25332639123

Statistika

Poročilo

Napeto samo na koncu

KK Dornava – KK Podčetrtek
17.1.2020
Zapisničar: Frajnkovič Martin
Časomerilec: Šega Borut

Derbi med prvo in zadnje uvrščeno ekipo

Bi se slišalo lepo, ampak samo slišalo. Praksa je drugačna. V goste nas je prvič obiskala ekipa iz Podčetrtka, ki ne skriva želje po 1.ligi PARKL. Ekipi se pozna, da imajo v svojih vrstah posameznike, ki so včasih bili aktivni igralci in so navajeni igrati do konca. Kar jim ne moreš šteti v slabo. Odkrito priznavajo, da si želijo 1.lige in igrajo temu primerno. Brez popuščanja, brez razumevanja 2.lige PARKL. Tudi tega jim ne moreš zameriti, ker je ne poznajo – dovolj dobro. Tekma kot tekma je bila – zadnje uvrščeni proti prvo uvrščenemu. Podčetrtek vse na Trupaja (seveda pod koš), in polni miško obroč. Statistika je pomembna. Zelo enostavno bi se lahko naredile povezave med to tekmo in med tekmo s prejšnjega kola, s Beltinci. Z eno razliko. Beltinci so dali 2 brzini dol in pustili, da se naigramo vsi. Da se eliminira kakšna slaba volja ali poškodba. Podčetrteku je to uspelo malo manj.

Na +33 pred zadnjo četrtino, igrajo presing in kontre. Komu na čast?

Prid domačih je potrebno pohvaliti Blažič T. in Ciglar S., ki sta skupaj prispevala 43 točk. Klasično dober je bil Čoh, ki je bil malo pod svojim povprečjem a še vedno tam – 12točk. Mogoče bi dosegli še kaj več točk, če ne bi moral zaradi 5 osebne in poškodbe iz igrišča edini play, Ciglar S. Veliko slabe volje je bilo na koncu “nagrajeno” s tehničnimi napakami. Zaradi statistike.

Na igrišču so eno, izven igrišča so druga ekipa. Ekipa Podčetrtka mi je definitivno bolj všeč izven igrišča 😀 Tam smo pa bili tipi topi. Pa še pivo imajo domače.

Se vidimo v Podčetrku! =)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja