"Novinci" do uvodne zmage

15. 11. 2019 ob 18:30

@KK Dornava

Ekipa1234T
KK Dornava1614211465
KK Ptuj mladi2214201672

Statistika

Poročilo

Začela se je sezona tudi v deželi lüka.

V goste so prišli mešanica “ex-haloz” ter KK Ptuj-a.

Še pred tekmo nismo vedeli, če se nas bo zbralo dovolj za začetek tekme. Kdor se je javil na SMS, se je negativno. Tako, da pol ure pred tekmo je bilo kar “za tiste s slabimi živci – neprimerno” 😛 . Na koncu se nas je vseeno zbralo dovolj, da smo lahko odigrali. Malo smo se menjavali na zapisničarski mizi ampak – stalnica pri nas.

Tekma – mala telovadnica in prišel je Borut. Kaj bi komplicirali. Ptujčani radi mečejo za tri…dajmo cono in kaj bo bo. Tudi prikladen izgovor, kjer skriješ, da ti manjka kondicije za 1-1 😀 . Po treh treningiš ne pričakuješ nek biser od igre.

Tu se je zelo poznalo, da so bili Ptujčani veliko bolj uigrani. Naš plan je bil enostaven. Zapreti trice (kar nam je delno uspelo, saj so vseeno nam dali 5 trojk) in da pustimo prosta krila. Pol pa dobivamo skoke. V teoriji super samo kaj, ko so bili gostje praktično nezgrešljivi iz kril. Razen tretje četrtine, ne vem, če niso imeli v ostalih procent nad 75%. In cela tekma se je odvijala v tej smeri. Pusti krila, zaperi trice. To je tisti del igre, ko staviš na eno karto, pa nisi bil uspešen.

Pri gostih sta bila najbolj uspešna Rakovec family, pri nas pa Čoh in Grušovnik.

Sosedom želimo vse dobro v tej sezoni!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja