Kategorija: 5_2012

MCAPRO 0

MCAPro – ŠD Kidričevo, 85 – 68

Ekipi MCAPro očitno leži dvorana v Kidričevem. Po tem, ko so v 2. kolu premagali NKBM so se tokrat v zaostali tekmi 5. kroga kot “domačin” pomerili s domačo ekipo Kidričevega. EKipa MCA je povedla že v 1. četrtini in vodstvo do konca le povečevala.

maj-ciro 0

ŠD Majšperk – KK Starše Čiro, 63 – 82

Za razliko od prejšnjih tekem so tokrat domačini slabo odprli tekmo. Ob nanatančnem napadu tudi obramba še zdaleč ni bila na nivoju prejšnjih tekem. Gostje prav veliko težav proti slabi conski postavitvi domačih niso imeli. Manjevič je hitro zadel svojo prvo trojko in jih do konca tekme dodal še nekaj. Največja slabost igre domačih pa so bile izgubljene žoge.

cirkovce 1

GG TE ŠD Cirkovce – KK Pragersko, 66 – 73

Da so petkratni prvaki vzeli tekmo zares, dokazuje njihova številčna zasedba (11). Tekma prijateljskih in sosednjih ekip v Cirkovcah se je začela s precej nervoze na obeh straneh. Najprej so povedli domačini z trojko Drevenška, ki je odlično odigral celo tekmo in dosegel največ točk. Hitro so Pragerčani vzpostavili ravnovesje in ekipi sta se večkrat v prvi četrtini izmenjavali v vodstvu

IMG_4841 0

ŠD Ptujska Gora – KK Rače, 56 – 47

Domačini smo hitro prevzeli pobudo, tekmo začeli z 6:0 ter prvo četrtino končali z 16:5. Vodstva v celotni tekmi nismo niti enkrat izgubili. Gostom iz Rač je domača conska obramba delala veliko težav od samega začetka pa vse do konca tekme. Met jim enostavno ni stekel, svetla izjema v njihovi ekipi je bil le Gradišnik, ki je zadel tri trojke.