Kategorija: 1_2012

starse2 8

KK Starše – GG TE ŠD Cirkovce, 77 – 71

Prvo četrtino so dobili gostje, ki so že na začetku pobegnili na 6 točk razlike. V Drugi četrtini so domači počasi zmanjševali razliko ter v tretji četrtini pobegnili na 13 točk. V zadnji četrtini se je razlika gibala okrog 10 točk vse do končnice, ko so gostujoči zmanšali razliko na 3 točka.

KK Adecco Maribor 2012 14

KK Adecco – NKBM, 86 – 52 *

Ekipa Adecco Maribor, je že nekaj časa v tekmovalnem ritmu, a je kljub temu bila prisotna rahla nervoza pred tekmo in v slačilnici. Ta se je nato rahlo prenesla na igrišče v prvem polčasu in nas ovirala, da speljemo igro tako, kot so bile naše želje.

IMG_4670 1

MCAPRO – KPŠ, 40 – 68

Presenetljivo lahka zmaga Ptujčanov, ki so skozi celotno tekmo stopnjevali ritem in povsem nadigrali nerazpoloženo ekipo MCAPRO. Ekipa KPŠ-ja je že s prvim krogom s postavo in igro pokazala, da bodo zelo resen kandidat za najvišja mesta.

IMG_4573a 4

Majšperk boljši od Dornave, 68 – 66

Vedno je najboljše začeti z zmago. To je tokrat uspelo Majšperku, čeprav pretirane samozavesti pred tekmo ni bilo čutiti. Gostje iz Dornave so prišli v Majšperk v popolni postavi (vsaj kar se številčnosti tiče) Lepo je videti ekipo, ki imajo prijavljenih 12 igralcev, zraven še trenerja in dva predstavnika ekipe.